White spot food tilbyder at repræsentere udenlandske, men også danske virksomheder på såvel det danske som det skandinaviske marked.


Et indgående kendskab til dagligvarebranchen, men også food service og conveniencemarkedet, gør White spot food til din foretrukne partner.


Afsættet for et samarbejde en en nøje forventningsafstemning omkring mulighederne og tilgangen til markedet. Vi tilbyder at stå for hele tilrettelæggelsen af road-to-market strategien. Vi baserer vores tilgang til markedet på konkrete analyser, herunder også mulighed for at inddrage aktuelle GFK eller Nielsen data.


Vi investerer gerne tiden i at forstå jeres virksomhed, jeres produkter og hvordan produktionen foregår, for på den bedst mulige måde at kunne bruge den viden til at finde de bedste løsninger med de muligheder der er. Et vigtigt element i at finde de rigtige løsninger til kunderne bunder i en god forståelse for hvad der kan lade sig gøre produktionsmæssigt, og selvfølgelig hvilke læringer der er fra eksisterende markeder I opererer på.


Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer, kontakt da Jeppe Dahl Jeppesen på jdj@whitespotfood.com eller på telefon +45 24 27 52 61